Benodigdheden per persoon:
150 gram Boontjes (Voorgegaard)
15 gram Rode Chili
5 gram Basilicum
150 gram Vlees, Vis of Gebakken Tofu
250 ml. Cocosmelk
Wanneer je het gerecht niet te pikant wilt maken, gebruik dan minder Curry Pasta en meer kokosmelk!
Schenk eerst 250 ml cocosmelk in een kookpan (hoeft geen wok te zijn) en voeg 100 gram Paneang Curry Pasta toe (half potje). Meng dit geheel goed door elkaar, verwarm de curry ongeveer 1 minu, voeg het vlees toe en laat dit nog drie minuten doorkoken. Voeg de boontjes toe of groente naar wens. Laat dit geheel minimaal 5 minuten koken en voeg daarna de rode chilipeper en de Thaise Basilicum (Horapa) toe, uw gerecht is klaar.
Kin ahaan arroy kab.
Voor meer variaties met deze saus zie onze website.
Heb je zelf een bereidingswijze, zet het op instagram.
TIP: gebruik meer pasta wanneer u van pikant houdt.