RETOURTJE THAILAND
Kokosmelk, rode peper, bamboe, rijst citroengras. Zit je met je hoofd ook al ergens in Thailand op een plastic stoeltje, in één van de streetfood restaurantjes langs de weg - net als de locals - Thais te eten? Hemelsbreed is de afstand tussen Nederland en Thailand zo'n 9.034 kilometer. Behoorlijk ver voor als je een avondje de Thaise keuken wilt proeven. Maar ook zonder vliegtuig kom je aardig dicht bij. Althans, bij de Thaise smaken dan. Want vanuit je eigen keuken, kun jij met de woksauzen en currypasta's van Rachawadee 6 Thai Homemade in een handomdraai een bordje of kommetje authentieke Phad Thai of Phad Prik Kaeng klaarmaken. Net zoals ze dat in Thailand doen. Misschien dan niet met de hoeveelheid rode pepers of op een plastic stoeltje langs de weg, zoals zij dat doen. Dat mes mag je trouwens vanavond even weglaten, want in Thailand eten ze met vork en lepel. Alles is zo klein gesneden (hier moet je in dit geval dan wel even zelf voor zorgen) dat je geen mes nodig hebt om je vlees of vis te snijden.
Het assortiment Curry Pasta's: